Nils & Olle in een nieuw jasje

Gepost door Iris van de Looij op

Soms wil je even wat anders. Nieuw huis, een vakantie, een ander kapsel of een nieuwe kleur op de muur. Zo waren Noortje en ik ook toe aan een verandering van de webshop

Waar we eerst specifiek wilde inzoomen op Scandinavische items en leveranciers, zijn we erachter gekomen dat er ook veel moois uit Nederland overeenkomsten hebben met de eenvoudige, pure en speelse vormgeving waar we bij Nils & Olle zo dol op zijn. Al eerder hadden we Tas-ka en Leuke Kaatjes in de online collectie. Inmiddels zijn we aan het kijken of er meer Nederlandse ontwerpers bij Nils & Olle passen. We zijn al met een aantal ontwerpers in gesprek. Daarover binnenkort meer.

Ondertussen zijn we bezig om de site van Nils & Olle overzichtelijker- en gebruiksvriendelijker te maken zodat shoppen nog leuker wordt. Dit kost wat tijd en energie, maar we zijn nu al blij met de vooruitgang. Er zullen hier en daar nog wat schoonheidsfoutjes inzitten. Mocht je als shopper iets opmerken tijdens het plaatsen van een bestelling of een vraag hebben, laat het ons dan weten. Op die manier kunnen we er direct naar kijken.

 

Bedankt voor jullie begrip en geduld!

Lieve groeten, Noortje & Iris.


Deel deze post← Oudere posts