Nieuwe Producten

Gepost door Noortje Buiting op

Kussens & tafellopers

Je kon bij Nils & Olle al eerder kennis maken met de unieke kussens van Saana ja Olli uit Finland. Inmiddels hebben we onze online collectie uitgebreid met een nieuw kussen en prachtige tafellopers van het duo. Het kussen, inclusief eco-soft binnenkussen, heeft een beige ondertoon met witte zeefdruk en een afmeting van 60 x 40 cm.

De tafelloper heeft een afmeting van 45 x 145 cm en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauw, met een witte ondertoon. Het bestaat uit 100% Europees hennep, waarbij het textiel een mooie, lichte slub heeft. De ontwerpen van Saana ja Olli zijn niet alleen van milieuvriendelijk materiaal gemaakt, maar worden ook op een duurzame wijze geproduceerd.

 

Te mooi om mee af te drogen

Wij vinden het belangrijk dat een ontwerp niet alleen mooi is, maar allereerst functioneel en gebruiksvriendelijk. Toen we de theedoeken van het Zweedse Almedahls binnenkregen waren we sprakeloos. Dat ze mooi waren hadden we zeker verwacht, maar zó mooi…

Deze Zweedse theedoeken verdienen eigenlijk een plekje aan de muur. Het is niet alleen een theedoek, maar ook een unieke zeefdruk om in te lijsten. Nils & Olle heeft 3 verschillende theedoeken in de webshop; Fiskafänge, Köket en Pausfågel.

Goud vergulde pareltjes uit de natuur

Wat zijn ze mooi he. Omdat we geen genoeg kunnen krijgen van de sprookjesachtige sieraden van Lit de Parade, willen we Nederland ook graag kennis laten maken met al het andere moois wat edelsmid Mattias maakt.

Naast de Swallow armband en ketting, hebben we nieuwe elegante sieraden in de webshop. Armband Feather is bijvoorbeeld een prachtige armband gevormd door een goud vergulde veer die verstelbaar is naar eigen polsomtrek. Dit geldt ook voor Ring Feather. Nils & Olle heeft 2 nieuwe armbanden, kettingen en een ring aan de collectie toegevoegd.


Deel deze post← Oudere posts Nieuwere posts →