Bed & Breakfast Stockholm

Gepost door Noortje Buiting op

Ook altijd al willen slapen in een typisch Zweeds houten familiehuis? Verblijven bij Helen’s Bed & Breakfast is een pure beleving. De B&B van Helen Falk bevindt zich in een prachtige buitenwijk van Stockholm en is omringt door natuur.

 

Karakteristiek Zweeds huis

Wij van Nils en Olle, hebben in 2010 met veel plezier in het ‘roze’ Bed & Breakfast overnacht. Wij hebben onze ogen uitgekeken. Zowel de faciliteiten als de omgeving waren erg fijn. Simpel en klein, maar knus en veel ambiance. Het huis heeft een prachtige, ruime tuin waar regelmatig herten en konijnen te vinden zijn. Wie geluk heeft, zal in de ochtendgloren een magische tafereel aanschouwen en een hert zien knabbelen aan Helen’s bloemen!

[afbeelding url"https://nilsenolle.nl/wp-content/uploads/2011/09/hert_helens1.jpg" naam="bbs2"]

"Ook de aangrenzende huizen zijn een plaatje om naar te kijken en geven je het gevoel dat Pippi Langkous elk moment aan kan komen lopen. Alle huizen zijn gedoopt in de karakteristieke Zweedse kleuren, zoals geel, roze en bordeaux."

Bereikbaarheid

Je kunt bij Helen’s Bed & Breakfast terecht voor zowel kamers als een privé studio. Er is ook een klein, praktisch keukentje waar je zelf je ontbijt kan klaarmaken. De pizzeria om de hoek is zelfs s’avonds laat nog bereid om iets heerlijks uit de oven te toveren. Bovendien is het Metrostation Smedmyra op loopafstand. Het kost ongeveer 20 minuten om het B&B in het centrum van Stockholm te komen. In de zomer kun je ook fietsen bij Helen huren en de stad op die manier verkennen.

Laat je verrassen door alle tips in het gastenboek, dat zijn er heel veel!

Meer weten over Helen’s Bed & Breakfast? Bekijk hier haar website: www.helensbedandbreakfast.com

Reisgids 100% Stockholm

Zin gekregen in een stedentrip naar Stockholm? Of al geboekt? Bestel hier de 100% Stockholm reisgids in onze webshop. Met unieke tips en adressen van locals en een handige uitneembare stadsplattegrond met 6 wandelroutes.

 

Deel deze postNieuwere posts →