Blog

Nils & Olle in een nieuw jasje

Gepost door Iris van de Looij op

Nils & Olle in een nieuw jasje

Soms wil je even wat anders. Nieuw huis, een vakantie, een ander kapsel of een nieuwe kleur op de muur. Zo waren Noortje en ik ook toe aan een verandering van de webshop Waar we eerst specifiek wilde inzoomen op Scandinavische items en leveranciers, zijn we erachter gekomen dat er ook veel moois uit Nederland overeenkomsten hebben met de eenvoudige, pure en speelse vormgeving waar we bij Nils & Olle zo dol op zijn. Al eerder hadden we Tas-ka en Leuke Kaatjes in de online collectie. Inmiddels zijn we aan het kijken of er meer Nederlandse ontwerpers bij Nils & Olle passen. We...

Lees meer →

Kaatjes!

Gepost door Noortje Buiting op

Kaatjes!

Wat een fijne toevoeging in onze shop: de fantastische producten van Kaatjes. Onze lieve Karen haakt al een hele tijd super mooie moet-je-hebben-dingen voor je baby, jezelf of voor in huis. Mutsjes, slofjes, maar ook kleden, manden en slingers zijn een kleine greep uit de collectie van Kaatjes. Karen maakt alles met de hand en kiest daarbij zorgvuldig haar kleuren uit. Wij zijn trots dat we haar producten aan de collectie mogen toevoegen. Klik hier om een kijkje te nemen op de website van Kaatjes.

Lees meer →

Fakkeltjes

Gepost door Noortje Buiting op

Fakkeltjes

Eindelijk hebben we ze in onze webshop. We zijn er lang naar op zoek geweest en nu is het zover. Tijdens een reisje naar Stockholm, hartje winter, stond er bij elk winkeltje in de sneeuw zo'n mooi fakkeltje te branden. Heel gezellig, warm en knus. Met hopelijk nog een paar mooie zomeravonden te gaan en de gezellige herfst- en wintermaanden in het vooruitzicht weten wij zeker dat deze fakkeltjes niet zullen misstaan in de tuin bij een lekker wijntje of als gezellige sfeermaker in de donkere herfst- en wintermaanden. Onze fakkels, zowel groot als klein!

Lees meer →

Vier de lente

Gepost door Noortje Buiting op

Vier de lente

Met het mooie zonnetje is het genieten van het fijne voorjaar. En dus ook hoog tijd voor nieuwe DIY projecten. Nils & Olle verwelkomt de lentemaanden met deze prachtige DIY kits van PaaPii Design uit Finland. Ieder pakket van PaaPii Design bevat eenvoudige, werkbare patronen inclusief instructies. Wat je nodig hebt voor de DIY kits is een naaimachine, schaar, spelden, naalden, draad, vulling voor de knuffels en een flinke pot thee of koffie. De DIY kits van PaaPii Design zijn te koop in onze webshop. Klik hier om alle varianten te bekijken.

Lees meer →

Sininka, duurzame sieraden

Gepost door Noortje Buiting op

Sininka, duurzame sieraden

Grote, gouden sieraden. Dat is wat we veel zien tegenwoordig. Nils & Olle heeft een prachtige tegenhanger gevonden die minstens zo mooi is. Naast Lit de Parade, verkopen we nu ook de sieraden van Sininka in onze webshop. De sieraden van Finse ontwerpster Sininka zijn uniek door hun eenvoud. Door het gebruik van kralen van klei en leren koorden ontstaan eenvoudige eyecatchers die een outfit afmaken. Omdat Sininka's sieraden handgemaakt zijn, is elk item uniek en duurzaam. Dit is terug te zien in de kettingen en oorbellen die nu verkrijgbaar zijn bij Nils & Olle. De fijne combinatie van pasteltinten...

Lees meer →