Over Nils & Olle

Meer dan alleen een webshop

Nils & Olle is een eigenzinnige webshop en weblog met een frisse kijk op interieur en lifestyle uit Scandinavië. Ontdek in de webshop producten van voornamelijk nieuwe merken en jonge ontwerpers uit Zweden, Denemarken, Finland en Noorwegen. De producten zijn eigenzinnig, puur in vorm en soms nostalgisch met een speelse knipoog. Veel jonge ontwerpers uit Scandinavië inspireren hun ontwerpen op de jaren 50 en 60. Deze vintage invloeden zijn dan ook overduidelijk aanwezig bij Nils & Olle.

Weblog & Kijkboek

De weblog en het kijkboek zijn er op uit om jou nieuwsgierig te maken naar al het moois dat Scandinavië te bieden heeft. Laat je inspireren door het kijkboek en de artikelen op de weblog.

Lees over citytrips naar steden als Stockholm, shop- en cultuur tips en persoonlijke ervaringen, maar ook over nieuwe merken, vormgeving en interviews met ontwerpers.

Heb jij ook een voorliefde voor Scandinavië of ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar ‘het hoge noorden’? Bezoek dan regelmatig de website van Nils & Olle en deel ervaringen met ons!