FAQ

Service

Kan ik mijn bestelling in cadeauverpakking ontvangen?

Wij pakken uw bestelling graag mooi voor u in. Niets leuker als een bijzonder pakketje ontvangen per post. Speciale wensen voor een bruiloft, kraampakket, kerstpakket of een rechtstreekse verzending naar de gelukkige(n) kunt u in het extra tekstveld in het besteloverzicht aan ons kenbaar maken. Wij zullen dan contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Nils & Olle doet haar uiterste best om uw bestelling zo spoedig mogelijk uit te leveren. Als richtlijn houden wij 3 werkdagen aan. Indien de levering vertraging oploopt, om welke reden dan ook, ontvangt u van Nils & Olle bericht.

Bestellingen

Komen kleuren en afmetingen in de webshop overeen met de geleverde producten?

De producten die Nils & Olle aanbiedt in haar webshop worden zo duidelijk en waarheidsgetrouw mogelijk weergegeven door tekst en foto. Daarnaast zorgen we ervoor dat de exacte maten van het product vermeldt zijn. Kleuren zoals weergegeven op uw beeldscherm kunnen echter afwijken van het origineel.

Is het mogelijk om een uitverkocht artikel te bestellen?

Onze producten worden rechtstreeks geïmporteerd vanuit Scandinavië. De levertijden van onze leveranciers variëren tussen de 2-4 weken. Voor het bestellen van een specifiek product dat wij niet op voorraad hebben, raden we u aan om contact met ons op te nemen. Nils & Olle zal u verder informeren. Klik hier voor onze contact informatie.

Kan ik nog een product aan mijn bestelling toevoegen?

Dit kan als uw vorige bestelling nog niet verstuurd is. Wij zullen de bestellingen combineren en eventuele afwijkende verzendkosten bevestigen per e-mail. Neem hier contact met ons op.

Ik wil graag een artikel retour zenden

Mocht er toch iets niet goed zijn, dan kunt u na levering via e-mail of per post contact opnemen met Nils & Olle. Alle informatie over het ruilen en retourneren van producten kunt u in onze Algemene Voorwaarden terugvinden.

Betalingen

iDEAL, betalingen binnen Nederland.

Dé manier om veilig en eenvoudig online aankopen af te rekenen binnen Nederland. Het is vertrouwd betalen met eigen bank via internetbankieren. De betaling gaat eenvoudig en snel, zonder verborgen kosten.

Vooruitbetalingen/Overboeking

Liever het bedrag vooraf overmaken? Dat kan. Uw bestelling wordt na ontvangst van het totale bedrag naar u verzonden. Het overboeken tussen twee banken kan tot 3 werkdagen oplopen, waardoor het wat langer duurt voordat u de bestelling in huis heeft.

Een nieuwe vraag?

Staat uw vraag er niet tussen? Laat het ons weten via het contactformulier, we denken graag met u mee.